Recensies

Op deze pagina staan de beoordelingen die door mijn klanten over onze samenwerking zijn geschreven.

Wilt u ook een beoordeling schrijven over onze samenwerking en uw foto’s?

Vul dan via onderstaande link het formulier in:

Klik hier en geef uw beoordeling

 

 • Fijne fotograaf om mee te werken. Heeft leuke idee en regelt leuke locaties. Rustig, open voor ideeen of suggesties. Zijn stijl is heel natuurlijk, vaak met verhaal, met maar lichte bewerking waardoor je denkt dat foto zo uit camera rolt (wat vaak ook gewoon geval is). Zeker als je portfolio wil uitwerken, voor reclame of eventfotografie is hij een perfecte keuze. Ik ben iig fan en werk graag samen!

  thumb Natalie Rosalynn
  4/05/2019

  4 star review  Gemoedelijke fotograaf, fijne samenwerking gehad tijdens een leuke motor shoot. Uiteraard met een mooi resultaat �

  thumb Angelique Mullenders
  3/23/2019

  leuke shoot gehad met Peter in een ontspannen sfeer met mooie foto's als resultaat!

  thumb Rianne van der Linden
  2/10/2019

  Vandaag voor het eerst bij Peter geweest om foto's te maken. Wat een lieve en rustige en vakkundige man ben je. Heerlijk om mee samen te werken. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. En wat een topresultaat wauw😀Aanrader!

  thumb Vivian Linders
  2/09/2019

  Leuke samenwerking! Prettige, vriendelijke maar ook professionele benadering. Samen leuke ideeën tot stand gebracht met mooie foto's als resultaat !! Ik zou graag nog eens terugkomen bij Peter om foto's te laten maken en dan bijvoorbeeld met de hond omdat hij ook goed is in dierenfotografie !! 😊😊

  thumb Karin Tirintino - Spronk
  10/24/2018

  leuke shoot gehad voor de 2de keer met peter.peter is een rustige fotograaf die de tijd neemt en mooie fotos maakt

  thumb M Timeforprint Kalt
  9/19/2018

  Betrouwbare rustige fotograaf.ik heb een hele leuke shootdag met Peter gehad, met mooie resultaten

  thumb Katherine Morgen Van Der B
  9/09/2018

  5 star review  Voelde mij gelijk om mijn gemak En geweldige foto’s Dank je wel

  thumb Tamara Nols
  8/06/2018

  5 star review  Correcte betrouwbare fotograaf mooie afwerking geweldige foto's Dank je wel Tot snel weer

  thumb Cindy Herben
  8/05/2018

  5 star review  Leuke shoot gehad met Peter met een mooi resultaat. Prachtige foto's en mooie nabewerking. Aardige fotograaf die rustig de tijd neemt voor de mooiste foto.

  thumb Amy Schults
  5/10/2018

  5 star review  Super fijne fotograaf! Neemt zijn tijd en luistert naar zijn model! Zeker voor herhaling vatbaar�

  thumb Myrle Schoones
  5/10/2018

  5 star review  Super samenwerking gehad! Leuke, gezellige fotograaf waarbij je je meteen op je gemak voelt. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking.

  thumb Dorien Boonen
  1/24/2018

  5 star review  2 weken geleden 3 shoots gedaan met Peter. Ik als mua ter uitbreiding van mijn portfolio. Hele prettige en vriendelijke man. Fijne samenwerking gehad en wederom voor de toekomst. Iemand die met veel passie fotografeert. Een aanrader

  thumb Celeste Mestrum
  1/24/2018

  4 star review  Peter is een super fotograaf !!!

  thumb Mascha Mascha
  1/17/2018

  5 star review  Ik heb afgelopen maanden, meerdere shoots gedaan met Peter. Kasteelshoot, bloementuin, vtntage, heide, low key. Elfia en boudoir. Ik ben erg blij met het resultaat en genoten van tijd wat we samen hebben doorgebracht. Wat ik het mooiste van zijn werk vind, is dat zijn bewekingen er erg subtiel zijn waardoor modellen heel mooi en toch natuurlijk uit zien en niets lijkt nep. Verder is Peter rustig en neem het tijd voor zn modellen. Kortom een top fotograaf en een geweldige man! Dank je wel Peet! en hopelijk tot snel.

  thumb Mehrnaz Zandieh
  8/30/2017

  5 star review  31 juli 2017: Ik heb afgelopen weekend een shoot met Peter gedaan en ben erg tevreden over het proces en resultaat. Zijn mooie, professionele foto's; rustige, betrouwbare uitstraling en bescheiden houding hoe hij zich op facebook profileerde, spraken mij aan. Al deze punten zag ik ook terug voor, tijdens en na de shoot. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren, voelde me op mijn gemak tijdens de shoot en ben erg tevreden over de kwaliteit van zijn foto's. Ik merkte dat hij goed wist hoe hij mij op z'n mooist kon fotograferen en gaf het nodige vertrouwen in mij als model. 25 februari 2018: Onlangs een tweede shoot gehad. Mijn beoordeling gaat van 4 naar 5 sterren gemiddeld. Een top fotograaf met hoogstaande kwaliteit in zijn foto's en bewerking. Alles perfect verzorgd. Peter is heel kundig en weet precies hoe hij je op je mooist op de foto kan zetten!

  thumb Melanie Brouns
  7/31/2017